Тази неделя в Гласът на България“ предстоят първите вокални двубои, изпълнени

...
Тази неделя в Гласът на България“ предстоят първите вокални двубои, изпълнени
Коментари Харесай

Кражбите са позволени, започват вокалните двубои в Гласът на България

Тази неделя в " Гласът на България “ предстоят първите вокални дуели, изпълнени със мощни страсти, усмивки и сълзи, победи и раздели, и едно чисто ново предписание за сезона - правилото на НОН СТОП кражбите! С неговото въвеждане и то в един от най-вълнуващите стадии на музикалната конкуренция, дуелът сред участниците ще стане още по-интересен и неразпознаваем, и до последния миг " нищо няма да е за последно “.

След всяко осъществяване и решението на треньора кой да продължи напред, останалите треньори ще могат да " откраднат “ отпадналия участник, като няма да имат ограничаване в броя на " кражбите “. В същото време " откраднатият “ участник ще получи неповторим късмет да продължи в шоуто и ще заеме избраното му място в бекстейдж. При всяка идната кражба, шансът за оставане в шоуто ще сменя своя собственик - столът ще би трябвало да се освободи за новия " откраднат “ и първият, който го е заел ще напусне шоуто вечно.

Невероятните участници, треньорите и всички пред екраните, обезпечено ще изпитат цялостна палитра от страсти по време на вокалните дуели, а напред в " Гласът на България “ ще продължат единствено най-хубавите. Този стадий е последният, в който треньорите ще имат решаваща дума. След него всичко ще бъде в ръцете на феновете.

В неделя вечерта треньорите за първи път ще се срещнат с тимовете си и ще ги срещнат с асистент треньорите, които са избрали да ги поддържат. Очарователната DARA, ще се довери на надарената Михаела Маринова, а блестящата Галена ще заложи на изключителната Деси Слава в подготовка на участниците. Гласовитият Любо Киров ще предложения в своя поддръжка луксозната Нина Николина, а Иван Лечев ще гласоподава най-високо доверие на оперната ни звезда - Александрина Пендачанска. Всяка от тези невероятни дами ще се включи в подготовката на вокалните дуели с голямо наслаждение и отговорност, и с подготвеност да даде най-хубавото от себе си на всеки един от участниците.

А най-големите страсти ще са за тях – участниците, които ще оставят безусловно без мирис с осъществяванията си всички в залата и пред екраните. В първия епизод от вокалните дуели 16 неповторими артисти ще се изправят един против различен на огромната сцена на " Гласът на България “, разпределени в 8 двойки. От отбора на DARA във вокален дуел ще се изправят: Виктория Манева и Жаклин Таракчи, Люба Илиева и Силви Филип. От отбора на Галена двубоите ще са сред: Александър Петров и Даниела Николова, Няголета Желева и Теодор Стоянов. От отбор на Любо Киров един против различен ще бъдат: Мирела Кънева и Борислав Николов, Калоян Николов и Радостин Василев. А от отбора на Иван Лечев с огромен хъс ще се състезават Гергина Пейкова и Мириям Мовсесян, Ангел Добрев и Марин Фоварк (Франция).

 

Предстои един от най-емоционалните и вълнуващи епизоди, в който сълзите от наслада и изненада ще са освен в очите на участниците, само че и в тези на техните треньори. Битките ще са на извънземно равнище, а конкуренцията на сцената ще става все по-голяма. Не пропускайте страстта " Гласът на България “ в неделя от 20:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР